A.KELEBIHAN KAMI

NRcreative merupakan syarikat yang beroperasi sepenuhnya di Padang Serai, Kulim, Kedah. Bidang perniagaan utama kami adalah membekalkan kad kahwin, bunting,banner, backdrop photobooth,yaasin, tq tag,prop,button badge,bill book,money packet, doorgift dan lain-lain.
ANTARA KELEBIHAN KAMI..
1. Pakej kad kahwin  yang murah
2. Disertakan gift-gift yang menarik dan percuma
3. Design dan sampul percuma
4. Layanan yang mesra kepada pelanggan kami..
5. Tindakan yang pantas utuk mempercepatkan proses cetakan
6.Kad kahwin yang tebal , berkilat dan berkualiti
Penjagaan kualiti amatlah dititik beratkan disini, kerana kualiti inilah yang menggambarkan imej syarikat kepada setiap pelanggan kami. Setiap tempahan kad kahwin akan menggunakan kertas ARTCARD 260 gsm. Kertas ARTCARD ini mempunyai permukaan yang berkilat, tidak seperti kertas biasa (simili). Ini akan menjadikan kad kahwin anda lebih menarik dan nampak mewah. ARTCARD 260 ini juga tidak mudah renyuk dan berlipat seperti kertas biasa.

Setiap cetakan kad kahwin kami adalah menggunakan mesin cetak OFFSET. Kelebihan mesin ini adalah setiap kad yang dicetak mempunyai warna yang jelas, cetakan nampak lebih jelas dan cantik. Cetakan menggunakan mesin OFFSET ini juga tahan lama dan tidak mudah pudar. Dengan menggunakan mesin percetakan OFFSET kami dapat memastikan semua tempahan pelanggan dapat disiapkan dalam tempoh masa yang sudah ditetapkan.

7. Pengurusan yang cekap

Berita baik untuk semua pelanggan.Kini beroperasi 7 hari seminggu bermula daripada pukul 9 pagi – 10 malam. Syarikat ini disokong oleh ramai staff. Kami juga mempunyai ramai “parttime designer” jika anda ingin membuat custom design atau mengubah design yang sedia ada. Anda juga boleh kunjungi “showroom” kami untuk melihat kad kahwin yang kami hasilkan. Setiap urus niaga juga akan diserta borang atau dokumen hitam putih untuk memberikan keyakinan kepada semua pembeli. Dari segi terma dan syarat, kami hanya melakukan cetakan selepas mendapat “pengesahan” daripada anda sendiri. Ini adalah perlu untuk mengelakkan sebarang masalah sebelum kad kahwin dicetak.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s