3.PROMOSI PAKEJ JIMAT KAD KAHWIN 4″X6″

Pakej Jimat Murah 4x6 dan 4x8 (Poskad).jpgPakej ini juga dikenali ramai sebagai Pakej Kad Kahwin Murah yang sangat sesuai bagi mereka yang sukakan sesuatu yang ringkas dan sederhana. Harga Pakej bermula dari RM175 sahaja. Disamping Kad Jemputan Kahwin berukuran 4″x6″, ia turut disertakan ‘Welcome Banner’, banting, penunjuk arah dan TQ Tag. Setiap pembelian juga disertakan khidmat mereka bentuk percuma, soft copy diberikan percuma dan sampul putih percuma (Pilih dua gift item)

TEMPAH SEKARANG (Klik Sini)

LIHAT DESIGN (Klik Sini)

 

Pakej Jimat Murah 4x6 dan 4x8 (Poskad) (2).jpgPakej ini juga dikenali ramai sebagai Pakej Kad Kahwin Murah yang sangat sesuai bagi mereka yang sukakan sesuatu yang lebih meriah. Harga Pakej bermula dari RM195 sahaja. Disamping Kad Jemputan Kahwin berukuran 4″x6″, ia turut disertakan ‘Welcome Banner’, banting, penunjuk arah dan TQ Tag (dapat kesemua item). Setiap pembelian juga disertakan khidmat mereka bentuk percuma, soft copy diberikan percuma dan sampul putih percuma.

TEMPAH SEKARANG (Klik Sini)

LIHAT DESIGN (Klik Sini)

 

Pakej Jimat Murah 4x6 dan 4x8 (Lipat 2).jpgPakej  kad lipat dua yang sangat sesuai bagi mereka yang sukakan sesuatu panggilan yang meriah dan juga sesuai untuk kad dua pihak (dalam satu kad). Harga Pakej bermula dari RM315 sahaja. Disamping Kad Jemputan Kahwin berukuran 4″x6″ lipat dua, ia turut disertakan ‘Welcome Banner’, banting, penunjuk arah dan TQ Tag, button badge dan prop (pilih dua gift item). Setiap pembelian juga disertakan khidmat mereka bentuk percuma, soft copy diberikan percuma dan sampul putih percuma.

TEMPAH SEKARANG (Klik Sini)

LIHAT DESIGN (Klik Sini)

 

Pakej Jimat Murah 4x6 dan 4x8 (Lipat 2)-02.jpgPakej  kad lipat dua yang sangat sesuai bagi mereka yang sukakan sesuatu panggilan yang meriah dan juga sesuai untuk kad dua pihak (dalam satu kad). Harga Pakej bermula dari RM335 sahaja. Disamping Kad Jemputan Kahwin berukuran 4″x6″ lipat dua, ia turut disertakan ‘Welcome Banner’, banting, penunjuk arah dan TQ Tag (dapat kesemua item). Setiap pembelian juga disertakan khidmat mereka bentuk percuma, soft copy diberikan percuma dan sampul putih percuma.

TEMPAH SEKARANG (Klik Sini)

LIHAT DESIGN (Klik Sini)

 

HARGA PROMOSI  KAD KAHWIN (Klik Sini)

PAKEJ JIMAT KAD KAHWIN 4″X6″ (Klik Sini)

PAKEJ JIMAT KAD KAHWIN 4″X8″ (Klik Sini)

Proses Tempahan (Klik Sini)

 

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s